HondMaltezer
Informatie over honden en de Maltezer

ASIEL HONDEN

Veel mensen die graag een hond willen zijn niet specifiek opzoek naar een bepaald ras, maar willen gewoon een hond een thuis geven. Deze mensen kunnen uiteraard het beste een hond uit een asiel nemen. Als je dit doet, weet je iedergeval zeker dat je geen broodfokker ondersteunt. Momenteel wachten er in het asiel genoeg honden op een nieuw baasje. In het asiel zijn ook honden pups!
Het asiel heeft jarenlange ervaring met honden en pups, hierdoor zijn de medewerkers experts in het adviseren welke hond of puppy bij u zal passen.

Een hond adopteren is dus altijd een goede zaak. Als een hond uit het asiel komt is deze vaak ook socialer. De mensen van het asiel proberen namelijk de honden te socialiseren. Dit gebeurd bij de fokker vaak met minder mate, het asiel heeft namelijk meerdere honden waardoor het makkelijker is.

Asiel honden komen vaak van de dierenbescherming als van organisaties die honden uit het buitenland redden. Deze dieren verdienen een 2 e kans en heir doet het asiel alles aan. De dieren jong en oud worden in het dierenasiel met liefde behandeld. Ze worden gevaccineerd, ontwormd en gecontroleerd. Het asiel heeft normaliter alleen maar gezonden dieren. Wanneer je een hond uit het asiel koopt, wordt het betaalde bedrag gebruikt voor dakloze dieren, daarnaast krijgt het dier een 2 e kans!